ett personligt val
Bygg

 

Terrasser!

Terrasser Design

Vi har under årens lopp byggt väldigt många terrasser, främst i tryckimpregnerat virke. Det tryckimpregnerade virket är populärt dels för att det är hållbart och prisvärt men också för att det åldras vackert och kräver minimalt med underhåll. Självklart finns det andra träslag, av olika utseende och till varierande pris, att använda till din terrass.

Utifrån hur markförhållandena ser ut just där du vill bygga din terrass bestäms vilken grundläggning som behövs. För det mesta används betongplint, 50 eller 70 cm höga. Det största arbetet med en terrass är det som inte syns när arbetet är slutfört, dvs att få bärlinor och reglar på plats och i lod.

Du kan såklart välja att bygga en traditionell fyrkantig terrass men varför inte gå utanför ramarna och bygga den sexkantig? Jag kommer gärna till er så vi tillsammans kan hitta en sinnrik och passande utformning.


Malmö - Lund - Staffanstorp - Hörby - Höör - Tollarp - Kristianstad - Bromölla - Sölvesborg - Karlshamn - Yngsjö - Åhus - Knislinge - Broby - Osby